Services

Van branding en web tot marketing, via een full service pakket kan elk type klant rekenen op de nodige know how en professionele begeleiding.

Resultaatgericht

Elke project is uniek en wordt uniek benaderd. Geen snelle, stereotiepe aanpak, maar een traject gebaseerd op heldere communicatie, overleg en maatwerk oplossingen. Of het nu gaat om starters met nood aan een originele huisstijl, website en marketingplan, of een geavanceerde webmodule voor automatisering van een bedrijfsproces, steeds blijft de focus op resultaatgerichtheid.

Branding

Starter, met nood aan een frisse, originele en herkenbare huisstijl? Van een creatief, hedendaags logo tot passende business card, briefpapier, uw nieuwe gecreeerde huisstijl is de hoeksteen van uw visuele identiteit, waarmee uw bedrijf snel vereenzelvigd en herkenbaar zal worden.

Of u hebt na jaren gewoon nood aan een rebranding, een opfrissing van uw logo, huisstijl, identiteit? In nauw overleg wordt bekeken wat de noden zijn en werk gemaakt van een frisse redesign van de verschillende elementen. Waar nodig toegepast op de verschillende communicatiekanalen: website, social media, gevel, voertuigen,...

 

Webdesign

In lijn met uw huisstijl wordt uw website vormgegeven volgens hedendaagse standaarden, mobielvriendelijk, smaakvol, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het is uw online visitekaartje die klanten en geinteresseerden laat kennismaken met uw bedrijf, z'n diensten en producten, en uitnodigt tot contactname.

Steeds geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat u vlot gevonden wordt door de juiste doelgroep. Desgewenst met module voor eigen beheer, of afgeschermd deel. Maar uw website kan tevens achterliggende modules bevatten die uw bedrijfsorganisatie of verkoopproces vergemakkelijken of automatiseren (zie web development).

 

Web development

Lason Media heeft veel ervaring met het op maat ontwikkelen van databasegestuurde modules voor diverse bedrijfsprocessen, al dan niet gekoppeld aan uw website. Deze modules kunnen uw bedrijf of organisatie helpen bij het vereenvoudigen of automatiseren van uw diensten, verkopen, veilingen,...

Doordat deze modules van scratch en volledig op maat worden opgebouwd, kunnen wij ook een grote flexibiliteit bieden met betrekking tot latere uitbreidingen of aanpassingen. Voor de meest diverse sectoren: autoplatformen, immo, sociale sector, veilingplatform, scholen,...

 

Wordpress

Wordpress, een van de bekendste en populairste open-source CMS systemen, kent voor ons geen geheimen. Wij koppelen uw op maat gemaakte website aan het basis beheersysteem van Wordpress, en combineren zo gebruiksgemak en flexibiliteit van het systeem met maximale veiligheid.

 

SEO/SEA

U hebt er uiteraard alle baat bij dat uw website vlot wordt gevonden voor de juiste trefwoorden, de juiste bezoekers aantrekt, en deze aanzet tot contactname mbt uw diensten. Alle projecten krijgen een degelijke basis SEO (zoekmachine-optimalisatie) behandeling, desgewenst kan dit op geavanceerde wijze voor maximaal effect.

Bent u een startende zaak of bent u actief in een zeer concurrentiele sector, kan het interessant zijn gebruik te maken van SEA (search engine advertising), Lason Media helpt u dergelijke campagne optimaal op te zetten met het oog op de beste return.

 

Social media

De sociale media hebben intussen meer dan hun plek veroverd op het world wide web, naast een platform voor vrienden en kennissen hebben ze ook hun belang in het bekendmaken en promoten van je zaak. Lason Media helpt je bij het opzetten van een huisstijl-conforme bedrijfspagina op Linkedin, Facebook, Instagram,...

Wil u door slim combineren van huisstijl, website en social media maximaal effect sorteren bij het promoten van uw zaak? Lason Media kan voor u nieuws en campagnes tegelijk en gecombineerd verspreiden op de diverse kanalen, zodat u maximaal in de kijker loopt bij klanten en prospecten.

 

Digital marketing

Als u uw zaak of omzet graag een boost wil geven, is digitale marketing een dankbare en prijsgunstige manier van promotie voeren. Lason Media zet voor u de juiste tool op waarmee periodiek leuke en interessante nieuwsbrieven in huisstijl worden verstuurd naar uw klantenbestand.

Setup en uitsturen blijft beperkt in werk en kosten, maar resulteert wel in aandacht, contact en aanvragen. Wil u graag prospectieve mailings uitsturen naar potentiele klanten? Dit kan nog steeds, we helpen je het doelpubliek te bepalen en ze op de gepaste manier te benaderen.

 

Webhosting

Stabiele en veilige hosting van uw website of module is van cruciaal belang voor de nodige continuiteit en vertrouwen van uw klanten. Lason Media is partner van de hoog aangeschreven hostingprovider Combell, die nonstop investeert in innovatie en beveiliging van hun datacenters.

Neem contact op voor registratie van uw domeinnamen, webhosting op maat, nodige mailboxen, alles wordt snel en degelijk afgehandeld zodat u eigenaar wordt van de gewenste domeinnaam en snel van start kan met een eigen webpagina of website, zonder verdere zorgen!

 

SAMENWERKEN?

Graag je plannen voorleggen? Give us a call!

info@lason.be / T: +32 473 305058